Constel.lacions familiars grupals Poblenou

Les Constel.lacions Familiars permeten un moviment sanador a través dels representants que la treballen. Des que Bert Hellinger les va introduir a Europa, han estat en constant evolució amb la vida en si. Actualment ja es parla de les “noves” Constel.lacions i és un instrument al servei de les persones i va en sintonia amb “el moviment de la seva Ànima” creant així un Camp Energètic on tots els moviments tenen sentit per qui constel.la

L’activitat és grupal, cal que hi hagi gent per poder repartir els papers assignats  com a representants de les persones que venen a constel·lar.  És un treball per observar i prendre consciència del que cal transformar, sanar, canviar i modificar en la vida per poder avançar.

És molt potent i el facilitador ha d’estar molt atent a tot el conjunt per tal de poder anar reconduint, aportant o aconsellant  moviments concrets.

Cal que hi hagi silenci, molta presència i respecte per part de tothom.

Què fa única i especial aquesta activitat:

Que mai  se sap com anirà ni  què hi passarà , cal escoltar amb el cor i deixar-se guiar pel que va succeint en cada moment. Els camps mòrfics que es generen són molt potents i ens mostren realment  el com estem tots connectats.

Els moviments de l’ànima  col.lectiva ens guia tots els passos que cal fer. La qualitat de la Constel.lació dependrà realment dels seus participants, del nivell d’entrega i atenció i del saber “deixar anar” i “rebre” que en cada ocasió estiguem disposats a permetre.

És un treball molt eficaç que està al servei de la vida i acompanya a moltes persones en el camí cap una vida més plena i feliç

 

Facilitadora: Carme Parera , pide información en marxasalut@gmail.com o bien en el whatsapp 615861296

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s